Villa J

©مارکوس لیندروس

Villa J

©مارکوس لیندروس

Villa J

©مارکوس لیندروس

Villa J

©مارکوس لیندروس

Villa J

©مارکوس لیندروس

Villa J

©مارکوس لیندروس

Villa J

©مارکوس لیندروس

Villa J

©مارکوس لیندروس

Villa J

©مارکوس لیندروس

Villa J

©مارکوس لیندروس

Villa J

©مارکوس لیندروس

Villa J

Villa J

Villa J

Villa J

Villa J

Villa J

Villa J

©مارکوس لیندروس

Villa J

©مارکوس لیندروس

Villa J

©مارکوس لیندروس

Villa J

©مارکوس لیندروس

Villa J

©مارکوس لیندروس

Villa J

©مارکوس لیندروس

Villa J

©مارکوس لیندروس

ویلا جی

موقعیت: کمپینگ، سوئد

معمار: یوهان ساندبرگ ارکیتکتور

مصالح: آجر و چوب

تاریخ طراحی: ۱۳۹۱

تاریخ ساخت: ۱۳۹۲

معمار: یوهان ساندبرگ ارکیتکتور

گروه طراحی: ماریا مائولن لاندبرگ، آندرس آماسالدیس، استفان روزوار، ماکوس آندانگ

مهندس سازه: آندرس ساندگرن، شرکت خصوصی رامبول

اجرا: شرکت های خصوصی اس ای دابلو ای، بنت هانسون

نجاری های داخلی: شرکت خصوصی سینکربریبولاجت

برندها و تولیدکنندگان: آشپزخانه: شرکت های خصوصی سیماتیک، تامی دِنفورس - لوازم آشپزخانه: گاگنوآ - در و پنجره: اسچوکو - آجر: تگل - رنگ: کاپارول - آلومینیم: فینسپانگ - سرامیک کف: موتینا - اتصالات نورپردازی داخلی و بیرونی: شرکت های خصوصی دلتالایت، اگولوس، فلوس، تام دیکسون - شومینه: اسپارترم - مبلمان:شرکت های خصوصی ماتسون اینترنشنال، تام دیکسون - سرویس های بهداشتی: شرکت های خصوصی دوراویت، دورنبرتچت، بوفی - سایبان: شرکت خصوصی رنسون

عکاس: مارکوس لیندروس

توضیحات:

ویلا جی که برای یک خانواده پنج  نفره و با فضاهایی وسیع و دست و دلبازانه طراحی شده در نزدیکی کمپینگ، یک دهکده ماهیگیری در جنوب سوئد قرار دارد. خود ویلا نزدیک آب و گوشه های غرب و جنوب شرقی آن مجاور جاده اند. ضوابط برنامه ریزی محلی محدودیت­های مشخصی بر طرح اعمال کرده است از جمله اینکه فقط یک سوم مساحت طبقه همکف  ساختمان می­توانست در طبقه اول به ارتفاع مورد نیاز برسد.

آتریومی که با دیوارها و استخر از دیگر فضاها مجزا شده است داخل و بیرون ویلا را متحد می کند. در طبقه همکف اتاق والدین و فضاهای تجمعی مفصل چون باغ زمستانی، آشپزخانه و سونا در نظر گرفته شده و طبقه بالایی قلمرو کودکان است که از یک نشمین، اتاقهای خواب و حمامی قابل توجه تشکیل شده است.

در طبقه همکف تلاش شده است که گونه های مختلف اتاقها بدون حجم اضافی دیوار و در با هم تلفیق شوند. این فضاها در سکانسهایی شفاف  رو به یکدیگر گشوده شده و انتقال از یکی به دیگری نامحسوس انجام می شود. ویلا جی می تواند فضای مورد نیاز برای معاشرت یا انزوا را حتی همزمان فراهم آورد. محور های اصلی طرح یعنی خانه و باغ، هماهنگ با هم زوایایی غیر متعارف ایجاد می کنند. ترکیب بندی این طرح زیبایی­شناسی ای مابین کلاژ و بیانی جدی  ترسیم می­کند.

سازه باربر از چوب و فولاد و دال بتنی تشکیل شده است و نماها با آجر دانمارکی خاکستری روشن، چوب کاج و آلومینیوم تیره پوشیده شده اند.

معماران مرتبط: