Villa Brash

@نیک کین

Villa Brash

@نیک کین

Villa Brash

@نیک کین

Villa Brash

@نیک کین

Villa Brash

@نیک کین

Villa Brash

@نیک کین

Villa Brash

@نیک کین

Villa Brash

@نیک کین

Villa Brash

@نیک کین

Villa Brash

@نیک کین

Villa Brash

پلان

Villa Brash

پلان

Villa Brash

نما

Villa Brash

نما

Villa Brash

مقطع

ویلا برش

موقعیت: ایسامبر، روکبرون سور آرژن، فرانسه

کارفرما: خانواده برش

مصالح: بتن و چوب

تاریخ طراحی: ۱۳۹۱

تاریخ ساخت: ۱۳۹۴

مساحت زمین: ۱۳۵۰m۲

مساحت ساخت: ۲۹۴m۲

استودیو معماری: استودی جی ای کی

معماران: کنان کلیکو، جیکوب لو

توضیحات:

ویلا برش، بنایی مجلل مشرف به کوت آزور است که به سفارش زوجی انگلیسی که به دنبال خلق خلوتگاهی که مجسم کننده آرامش است و زیبایی مقصدهای پرطرفدار گردشگری را منعکس می کند. ویلا برش در خیابانی با املاک چشمگیر قرار گرفته است که طراحی آنها اختصاصاً به منظور فراهم کردن دید به اقیانوس از تمام اتاقها انجام شده است. 

معماری ویلا با وجود اجرای زیبا، خطی، مینیمال و تمیز طرح یادآور معماری بومی و روستایی مدیترانه هم هست. کاشی های سرامیکی جبهه شرقی نما برای ایجاد پرداختی بافت دار و دست ساز تصادفی نصب شده اند. پله های شیبدار آجری و ردیف درختان لیموی جوان در دو طرفش که به باغچه منتهی می شوند مروری بر خیابان های باریک و قدیمی روستاهای مدیترانه ای هستند و هم جواری هماهنگی از طبیعت و ساخته دست انسان ایجاد می کنند. اما در نهایت ساحل حاشیه دار دریا و منظره مواج سنت تروپاز در دوردست تنها نیروهای شکل دهنده به طرح و ترکیب بندی آن بوده اند. 

سایه بان از چوب بلوط تیره روی نمای شمالی سایه ای دراماتیک  و زاویه دار در فضای داخلی ایجاد می کند که ویلا را به یک ساعت شنی قابل سکونت تبدیل می کند که در آن ساکنان با نگاه کردن به سایه ها می توانند از زمان آگاه شوند. در نمای غربی هم پوشش های چوبی استفاده شده اند که پاسخی به بافت جنگلهای غرب سایت است و گفتمانی با طبیعت اطراف برقرار می کند.

نشمین اصلی نمایانگر جهتگیری اصلی ویلا به سمت منظره است که از امتیاز مناظر پیاپی به ارتفاع دو طبقه برخوردار است و استفاده از خطوط تمیز و کم جزئیات دید خالص پانورامایی را ایجاد می کند. بیرون آشپزخانه فرورفته غذاخوری در فضای باز را تکمیل می کند در حالی که استخر در ارتفاع دید نشسته در آبی دریای مدیترانه غرق می شود.