Villa 4.0, ‘t Gooi

© پدرو کوک

Villa 4.0, ‘t Gooi

© پدرو کوک

Villa 4.0, ‘t Gooi

© پدرو کوک

Villa 4.0, ‘t Gooi

© پدرو کوک

Villa 4.0, ‘t Gooi

© پدرو کوک

Villa 4.0, ‘t Gooi

© پدرو کوک

Villa 4.0, ‘t Gooi

© پدرو کوک

Villa 4.0, ‘t Gooi

© پدرو کوک

Villa 4.0, ‘t Gooi

© پدرو کوک

Villa 4.0, ‘t Gooi

© پدرو کوک

Villa 4.0, ‘t Gooi

© پدرو کوک

Villa 4.0, ‘t Gooi

© پدرو کوک

Villa 4.0, ‘t Gooi

© پدرو کوک

Villa 4.0, ‘t Gooi

© پدرو کوک

Villa 4.0, ‘t Gooi

© پدرو کوک

Villa 4.0, ‘t Gooi

© پدرو کوک

Villa 4.0, ‘t Gooi

© پدرو کوک

Villa 4.0, ‘t Gooi

© پدرو کوک

Villa 4.0, ‘t Gooi

© پدرو کوک

Villa 4.0, ‘t Gooi

© پدرو کوک

Villa 4.0, ‘t Gooi

© پدرو کوک

Villa 4.0, ‘t Gooi

© پدرو کوک

Villa 4.0, ‘t Gooi

Villa 4.0, ‘t Gooi

Villa 4.0, ‘t Gooi

Villa 4.0, ‘t Gooi

Villa 4.0, ‘t Gooi

Villa 4.0, ‘t Gooi

موقعیت: هلند، هیلورسام

کارفرما: شخصی

مصالح: چوب و شیشه

تاریخ طراحی: ۲۰۰۸

تاریخ ساخت: ۲۰۱۱

مساحت زمین: ۵۴۲m۲

معمار: دیک ون گامرون

پیمانکاران: بوبدریجف. پست ان زونن، یو آر کی

مهندسان سازه: برد آی دی، دن هاگ

طراح داخلی: آیدینگ، آمستردام

معمار منظر: مایکل ون گسل، آمستردام

مشاور ساختمان: تی.ای. پست بیهر، پورمرند

دستیاران پروژه: مارتین د گوس، سباستین کال،‌مارتین پیترز

مساحت سطح سبز: ۵۴۲m۲

توضیحات:

یک خانه ساده یک طبقه که از سال ۱۹۶۷ در یک زمین شش ضلعی بنا و در طول زمان تغییرات اساسی کرده است. اگر‌چه (بعد از این تغییرات) خانه از بیرون بزرگتر به نظر می‌رسد، اما تغییرات به طور فزاینده ای به درون و جزییات آن مربوط می‌شود. بال های در حال گسترش به طور پیوسته قلب خانه را با سالن و محوطه زندگی محاصره می کنند و ارتباط مستقیم بین خانه و طبیعت زیبای اطراف تا حدود زیادی از دست رفته است. جزئیات اصلی و شکل مواد به طور مداوم در تمام مداخلات قبلی رفع شد، اما نتیجه در حال حاضر به طور کامل قدیمی و با کیفیت فنی ضعیف است. این خانه در حال حاضر چهارمین تغییرش را به خود اختصاص داده است.

اصل مداخله اخیر، ایجاد یک خانه پایدار است که  قادر به بازگرداندن ارتباط از دست رفته بین آن و چشم انداز اطراف است. برای حفظ خانه موجود تا حدامکان، اولین گام رسیدن به نتیجه‌ای پایدار بود. با استفاده از ساختار موجود به عنوان پایه، دیوار و سقف بیرونی با اضافه کردن عایق و جایگزینی تمام پنجره‌ها و فضاهای بزرگتر شیشه‌ای، مدرن شد. دیوارها در بخش مرکزی خانه برای ایجاد یک سالن جدید با دید به محیط اطراف از چهار طرف برداشته شدند. علاوه بر این، پیوند فیزیکی بین خانه و چشم انداز توسط یک غرفه تمام شیشه ای متصل به سالن نشیمن تحکیم می شود.

 

جنبه‌های پایداری ویلا ۴

پایداری یک مفهوم است که در اطلاع رسانی به همه اجزای طراحی، ساخت و استفاده روزانه از خانه بسیار مهم است. ایده این بود که در هر مرحله اقدامی انجام شود تا خانه بتواند در کوتاه مدت و دراز مدت پاسخ مناسب به محیط زیست بدهد. نکات کلیدی عبارت بودند از حداکثر استفاده مجدد از عناصر و مواد ساخته شده در حال حاضر در سایت و استفاده از تکنیک های محکم و اثبات شده برای دستیابی به کمترین مصرف انرژی. مشتریان یک خانه پایدار، به آن را نه به عنوان پایان داستان، بلکه الهام بخشی به شیوه‌های زندگی که منافع انسان،‌ طبیعت و مراقبت از سیاره ما را در مرکز توجه قرار می‌دهد، می‌بینند.

جنبه‌های پایداری در این خانه در استفاده مجدد از مصالح، تهویه مطبوع طبیعی، مصالح داخلی پایدار و جمع آوری آب باران( که به تفصیل در زیر آورده شده است) می‌باشد.

آب باران بر روی سقف‌ها به طور مستقیم به درون نهر انتقال میابد. تمام فاضلاب به داخل مخزن جاری می شود که در آن به صورت زیست محیطی تصفیه شده و سپس به جریان آب اضافه می‌شود. تنها مواد پاک کننده و زیست تخریب کننده در خانه مصرف می شود. طرح باغ جدید با تاکید بر اینکه درختان و درختچه‌های موجود دوباره پرورش داده شود، ایجاد شد. که در عین باز شدن فضا به حفظ حریم خصوصی بیشتر کمک می‌کند. باغ به طور انحصاری با آب نهر آبیاری می شود. یک ربات چمن زن برقی، چمن را در ارتفاع مناسب نگه می‌دارد و کاشت در باغ بدون نیاز به علف‌کش‌ها و کودهای مصنوعی انجام می شود.