Mediterraneo 01

© فرناندو آلدا

Mediterraneo 01

© فرناندو آلدا

Mediterraneo 01

© فرناندو آلدا

Mediterraneo 01

© فرناندو آلدا

Mediterraneo 01

© فرناندو آلدا

Mediterraneo 01

© فرناندو آلدا

Mediterraneo 01

© فرناندو آلدا

Mediterraneo 01

© فرناندو آلدا

Mediterraneo 01

© فرناندو آلدا

Mediterraneo 01

© فرناندو آلدا

Mediterraneo 01

© فرناندو آلدا

Mediterraneo 01

© فرناندو آلدا

Mediterraneo 01

© فرناندو آلدا

Mediterraneo 01

© فرناندو آلدا

Mediterraneo 01

© فرناندو آلدا

Mediterraneo 01

© فرناندو آلدا

Mediterraneo 01

Mediterraneo 01

Mediterraneo 01

Mediterraneo 01

Mediterraneo 01

Mediterraneo 01

Mediterraneo 01

Mediterraneo 01

Mediterraneo 01

Mediterraneo 01

Mediterraneo 01

مدیترانه ۱

موقعیت: ایبیزا (اسپانیا)

کارفرما: خصوصی

مصالح: بتن، شیشه، فولاد، سنگ، چوب، بامبو

تاریخ ساخت: ۲۰۱۶

مساحت زمین: ۶۰۰۰m۲

مساحت ساخت: ۱۶۰۰m۲

شرکت معمار: شرکت معماری مترواریا

معماران: Arch. Antonio Baroncelli (project leader and construction director), Tazio di Pretoro, Giulio Paolo Paladini

همکاران: Elisa Di Martino, Paolo Civiero, Veronica Petrangeli, Juan Grau Fernández, Guillermo Quintas Orias, Marta Grau Fernández

مهندس سازه: UPV / David Gallardo Llopis, José Manuel Castillejo Llácer

تهویه مطبوع و تاسیسات الکتریکی: SID / Sami Hawash

پیمانکار: CSI Ingenieria y Construcción

عکاس: فرناندو آلدا

توضیحات:

ایده اصلی این خانه ترکیب فرهنگ مدیترانه‌ای با محیط طبیعی پیرامونش است. با الهام از ویلای رومی،‌ اسپانیایی و میراث عرب، خانه کالبد خود را از واژه ای ایتالیایی (با لفظ مورتی، میچلوچی و..) و همین‌طور خاطره ای از فیلسوف اتریشی، رودولف استینر برگرفته است. در حقیقت، ساختن خانه ای معاصر در سال ۲۰۱۶ برای معماران آن به معنای بنانهادن تعاملی ویژه بین تاریخ و طبیعت است.
بنابراین به طور مثال ارتباط پیوسته بیرون و درون توسط پنجره های شیشه ای، باغ‌های معلق، سایبان ها و کرکره های دست ساخته از بامبو همگی یادآور پناهگاه‌های سنتی و مشربه‌های مشبک عربی است.
پاسیو مرکزی، نقطه دوران شبکه پیچیده چند طبقه ایست و همزمان حوض باران گیر برای جمع آوری آبی که با آبشار و نهری که دو استخر را به هم وصل می کند تغذیه می شود.
کالبد ویلا، از شیب طبیعی زمین تبعیت می کند. بی نقص روی تپه می لمد به مانند تالاری که طبیعت آن را دربرگرفته است.
استفاده از مصالح ساده مانند تخته های بتنی با شکل بی‌قائده‌شان و دیوار‌های خشک، بر دوری هرچه بیشتر از تجملات صحه گذاشته همانطور که میل ارتباط موثرتر با جزیره، بستر و سنت ها. نتیجه ساخت بنایی غیر رسمی، غریب نواز طبق گفته های بوسیری ویسی، کوئله و ویتی (معماران ایتالیایی) است.


پلان از سه طبقه ی جدا تشکیل شده است، که به طور ذاتی با انحنای مسیر و پله ها هماهنگ شده است اما به طور فیزیکی با عملکردهای منحصربفرد از هم جدا می شوند.

طبقه همکف: در ضلع شمالی، سوئیت (با فضای نشیمن بزرگ و جارختی) در ضلع جنوبی شش اتاق مهمان، باستخر اصلی خارجی.

طبقه اول: اتاق نشیمن (با در متحرک ۱۵متری) اتاق غذاخوری، آشپزخانه، سالن ورزش، اسپا، استخر خارجی ثانویه.

طبقه دوم: اتاق نشیمن مهتابی.